Bigl.ua
Розпочати розмову

Режими «Турбо»

Продавці можуть просувати свої товари у каталозі увімкнувши режими «Турбо».

Режими «Турбо» доступний:

Рівень продавця на Prom оновлюється раз на добу. Перевірити його можна на сторінці «Показники роботи на Prom».

Більше про режим «Турбо»

«Турбо» — товари продавця відображаються в рекламних блоках на Bigl, а також можуть потрапити до топ-видачі у каталозі та в рекламу Google від Bigl.

Рекламні блоки завжди в топі, над основною видачею товарів.

Вони відображаються покупцям на всіх сторінках: тим, хто перейшов на Bigl з Google і тим, хто шукає товар з рядка пошуку чи за категоріями Bigl. В десктоп та мобільній версії маркетплейсу.

«Турбо» — це швидкий спосіб отримати більше показів, переходів та замовлень. Адже покупці найчастіше взаємодіють з товарами, що видаються першими. Ваш товар побачить максимальна кількість покупців. 

Для моделі оплати за замовлення комісія буде вище за єдину на 50% — списується за замовлення в будь-якому блоці видачі. Також є додаткова комісія за переходи по товарах в рекламних блоках. 

Для моделі оплати за переходи — комісія за перехід вище за єдину на 100%.

Слідкуйте, щоб ваш рівень на Prom не знижувався. Інакше налаштування «Турбо», деактивується, а подальші списання будуть за єдиною комісією. Після покращення показників налаштування активуються знову автоматично.

Як просувати товари у каталозі?

Увімкніть режим «Турбо» в розділі Каталог ProSale.

1.png

Обраний режим можна увімкнути як для системної, так і для користувацької кампанії. Як для моделі оплати за замовлення, так і для моделі оплати за перехід.

  • Режим «Турбо»

Для моделі оплати за замовлення комісія збільшиться на 50% від єдиної. Також з'явиться комісія за переходи по товарах в рекламних блоках.

Турбо.png

Комісія за перехід знімається за клік покупця по картці товару в рекламних блоках або на лістингу товарів. Лістинг відкривається через кнопку «Усе». В ньому відображаються лише товари в режимі «Турбо», які відповідають запиту покупця.

Списання за всі переходи відбувається наступного дня, раз на добу. Відображається в розділі «Поповнення та списання» як послуга просування товарів у каталозі.

(!)Підвищена комісія за замовлення списується у будь-якому блоці видачі у каталогах Prom та Bigl. Кожне списання відображається окремою транзакцією та включає вартість доступу і просування у каталозі.

Модель оплати за перехід комісія стане вище за єдину на 100%. Ця комісія списується за переходи у будь-якому блоці видачі.

(!)Статистика рекламних блоків впливає на рейтинг товару — він буде перераховуватися швидше.

Чому рекламний блок не відображається у каталозі?

Рекламний блок не відображається, якщо:

  • в ньому немає товарів — як тільки в рекламному блоці з'явиться хоча б 1 товар, покупці його побачать;
  • покупець не обрав категорію товару (для пошукової та тегової видачі). На місці рекламного блоку буде відображатись список категорій. Рекламний блок з'явиться одразу після уточнення категорії.

Між собою продавці, які налаштували режим «Турбо» і просуваються в одному рекламному блоці, ранжуються за правилами ранжування.

В деяких випадках комісія за переходи в рекламних блоках може списуватися після деактивації режиму «Турбо». Так відбувається, коли у каталозі ще не встигла пройти індексація і товари не зникли з рекламних блоків. 

Зміна режимів роботи кампанії

За необхідності, можна перемикати режим роботи кампанії в «Звичайний», «Економ», «Більше продажів» або «Турбо». Тоді товари будуть видаватися за комісією обраного режиму. 

Також можна одночасно налаштувати різні режими роботи для різних кампаній.

різні режими.png

Що буде, якщо додати одну й ту ж категорію товарів в кампанії з різними режимами? 

Товари цієї категорії будуть видаватися за найвищою комісією. Статистика буде записана до відповідної кампанії.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано

Коментарі