Bigl.ua
Розпочати розмову

Доставка cплачених Оплатою карткою товарів

При виборі способу оплати Безпечна Оплата, доставка можлива операторами доставки Магазини Rozetka, Нова Пошта, Укрпошта, Meest. Щоб покупці могли вибрати зазначених логістів під час оформлення замовлення, продавцю необхідно підключити ці веб-додатки в Маркеті Prom:

Для зарахування грошей за замовлення, продавцю необхідно відправити товар за згенерованою в замовленні ЕН (експрес-накладною) або додати її до замовлення після відправки товару, але не пізніше моменту отримання товару покупцем.

Генерація експрес-накладної в замовленні

Спосіб доставки Нова пошта

Для зарахування грошей за замовлення, продавцю необхідно згенерувати ЕН у замовленні та використовувати її для відправлення товару. Якщо продавець відправив замовлення за іншою накладною, створеною у додатку Нової Пошти чи через API, необхідно прикріпити її до замовлення на Bigl після відправлення товару.

Спосіб доставки в Магазини ROZETKA

Щоб згенерувати накладну, натисніть кнопку Згенерувати ЕН на сторінці замовлення у Кабінеті продавця. Далі, за потребою, заповніть всі дані для доставки на сторінці редагування доставки і збережіть накладну. Роздрукуйте ЕН та наклейте її на посилку.

Спосіб доставки Укрпошта

Щоб згенерувати накладну, натисніть кнопку Створити ярлик на сторінці замовлення в Кабінеті продавця. Далі — за необхідності, заповніть всі дані для доставки на сторінці редагування доставки та збережіть накладну. Якщо продавець відправив замовлення за іншою накладною, необхідно прикріпити її до замовлення в кабінеті компанії на Prom.ua після відправлення товару. Прикріпити можна ЕН, сформовані в кабінеті Укрпошти, з будь-яким статусом окрім «Заплановано».

Зверніть увагу! Прикріпити можливо тільки ЕН, що були створені в кабінеті Prom чи Укрпошти. ЕН, які були створені у відділенні, не додаються.

Спосіб доставки Meest

Щоб згенерувати накладну, натисніть кнопку Створити ярлик на сторінці замовлення у Кабінеті продавця. Далі, за потребою, заповніть всі дані для доставки на сторінці редагування доставки і збережіть накладну.

Служба підтримки Нової пошти: 0-800-500-609 або 098-4-500-609

Служба підтримки Укрпошти: 0-800-300-545

Служба підтримки Meest: +380504327707,+380674327707, +380934327707, +380322327707

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі