Bigl.ua
Розпочати розмову

Умови доставки до магазинів Rozetka

(Компенсація вартості послуги з організації, пересилання, видачі відправлень товарів/вантажів до магазинів Rozetka)

Компенсація вартості послуги з організації, пересилання, видачі відправлень товарів/вантажів до магазинів Rozetka далі за текстом вживається як “Доставка до магазинів Rozetka”.
Доставка до магазинів Rozetka доступна всім продавцям, у яких підключений спосіб доставки до магазинів Rozetka щодо товарів, замовлених через Каталог Bigl.

Зверніть увагу! Доставка до магазинів Rozetka буде активована автоматично в момент підключення додатку «Доставка до магазинів Rozetka» в маркеті додатків Prom. Підключаючи даний додаток, Користувач погоджується з Умовами, викладеними в цьому документі.  У разі, якщо Продавець вже використовує додаток «Доставка до магазинів Rozetka», увімкнув спосіб оплати “Пром-оплата” та приймає оплати за замовлення з Bigl.ua, на нього так само розповсюджуються умови, викладені в цьому документі. 

Як це працює? 

Після того, як продавець отримав замовлення зі способом доставки до магазинів Rozetka, йому необхідно створити  електронну накладну (далі за текстом вживається “ЕН”) в кабінеті компанії на сторінці замовлення, та відправити посилку за цією ЕН до однієї із магазинів Rozetka (актуальний список відділень для відправки — у налаштуваннях додатку).

В момент, коли від логіста отримано підтвердження, що статус замовлення «Відправлено» (статус відправлення можна відслідковувати в Особистому кабінеті продавця), на Балансі продавця буде відображена сума до оплати за Доставку до магазинів Rozetka.  

Якщо покупець вимкне додаток та/чи спосіб доставки до магазинів Rozetka, Доставка до магазинів Rozetka стає неможлива (як на Prom, так і на Bigl) і оплата відповідно не здійснюється.

Ціна Доставки до магазинів Rozetka

Ціна Доставки до магазинів Rozetka одного замовлення складає 30 грн (в т.ч. ПДВ). Загальний розмір компенсації Доставки до магазинів Rozetka за звітний місяць розраховується виходячи з кількості здійснених відправлень до магазинів Rozetka помножених на ціну одного відправлення, у т.ч. ПДВ.

У разі, якщо Баланс* досягнув позначки 0 (нуль) гривень, продавець має можливість ще протягом 4 (чотирьох) календарних днів з дати досягнення позначки 0 (нуль) грн. користуватися Доставкою до магазинів Rozetka та зобов'язується протягом такого періоду здійснити поповнення Балансу*, інакше  Доставка до магазинів Rozetka буде зупинена. Допустимий від'ємний Баланс * - 1 000, 00 грн. (одна тисяча гривень 00 копійок). 

Інформація про суму оплати Доставки до магазинів Rozetka буде доступна в історії операцій у розділі «Доступний бюджет».

Важливо! Відправляючи замовлені Покупцями товари до магазинів Rozetka, Продавці зобов`язуються:

1. Виконувати Вимоги до відправлень товарів/вантажів до магазинів Rozetka (далі - “Вимоги”). У разі недотримання Продавцем Вимог

а) що призвели до збитків, понесених Адміністрацією Маркетплейсу (ТОВ “УАПРОМ”), Продавець зобов’язаний відшкодувати Адміністрації Маркетплейсу (ТОВ “УАПРОМ”) суму понесених збитків. Збитки, зокрема, але не виключно, полягають у відшкодуванні Логістичному партнеру (ТОВ “Термінал Розетка”) з боку Адміністрації Маркетплейсу суми коштів у розмірі визначеної Логістичним партнером шкоди, завданої властивостями наданого Продавцем для відправлення до магазинів Rozetka товару/вантажу, замовленого на Маркетплейсі або Сайті продавця Покупцем;

б) внаслідок чого при пересиланні Логістичним партнером замовленого товару через певні властивості товару, який (для прикладу: розлився, розтанув, розсипався тощо) було пошкоджено майно третіх осіб і таке відправлення не може бути повернено у зворотному напрямку відправнику, Користувач погоджується на утилізацію силами Логістичного партнера такого відправлення.

2. Забирати товари, від яких відмовились Покупці після огляду товару у магазинів Rozetka та посилка із товаром була направлена Продавцю у зворотному напрямку. У разі, якщо посилка із товаром, від якого відмовився Покупець, не буде забрана із магазинів Rozetka протягом 10 (десяти) календарних днів з дня сповіщення Адміністрацією Маркетплейсу або Логістичним партнером ТОВ “Термінал Розетка” (ROZETKA) про необхідність забрати таке відправлення (далі - “невитребуване відправлення”), Продавець надає згоду на утилізацію Логістичним партнером ROZETKA таке невитребуване відправлення.

3. Не допускати в адресу працівників та/або представників Маркетплейсу виразів і висловлювань у брутальній, образливій формі, проявляти агресію і застосовувати в своїх висловлюваннях (як усних, так і письмових) ненормативну лексику. У разі недотримання Користувачем вищезазначених зобов`язань та/або отримання скарги від Логістичного партнера або фіксації Логістичним партнером ТОВ “Термінал Розетка” та/або Адміністрацією Маркетплейсу перерахованих вище дій, Адміністрація Маркетплейсу має право обмежити доступ Користувачеві, який не виконує зобов'язання, до функціоналу онлайн-сервісу Електронного маркетплейсу Bigl.ua, що забезпечує можливість приймати замовлення на Маркетплейсі із способом доставки до магазинів Rozetka і/або відмовитися від надання послуг і розірвати договір із Користувачем в односторонньому порядку.

*Баланс для роботи на Маркетплейсі — відображає суму внесеного гарантійного платежу, який є способом забезпечення виконання користувачем грошових зобов'язань.


Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі