Bigl.ua
Розпочати розмову

Офіційні правила Програми лояльності в рамках Оплата карткою

Офіційні правила Програми лояльності в рамках Оплата карткою (далі по тексту - "Правила" та "Програма" відповідно). Ці Правила розташовані для публічного доступу в мережі Інтернет за адресою: https://bigl.kayako.com/article/286-oficijni-pravila-programi-lojalnosti-v-ramkah-oplata-kartkoju

Програма лояльності в рамках Оплата карткою дозволяє продавцю отримати бонус, який нараховується на Баланс для роботи на маркетплейсі*, у разі виконання наступних умов:

  • покупець не забирає оплачене з Оплатою карткою замовлення з пошти; 
  • покупець відмовляється від сплаченого з Оплатою карткою замовлення під час огляду його у відділенні пошти та не забирає таке замовлення з пошти;
  • замовлення створене маркетплейсі Bigl.ua.

Розмір бонусів:

1. Для відправлень з Новою Поштою — у розмірі вартості доставки, що вказана в ЕН (до 200 Бонусів).

Розмір бонусів по зворотній доставці нараховується виходячи з інформації щодо вартості доставки, отриманої від логіста.

Для участі в Програмі лояльності Оплати карткою і отримання бонусу за замовлення, які були відправлені логістичним партнером Нова Пошта, необхідно:

  • прикріпити ЕН до замовлення. Бонуси будуть нараховані автоматично згідно суми, що вказана в електронній накладній, але не більше 200 бонусів;

  • скасувати замовлення та повернути гроші покупцеві;

  • відкликати посилку та забрати її з відділення логіста.

2. Для відправлень Укрпоштою чи Meest — 120 Бонусів.

3. Для відправлень ROZETKA — умови за посиланням

Для участі в Програмі лояльності Оплати карткою і отримання бонусу за замовлення, які були відправлені логістичним партнером Укрпошта, ROZETKA чи Meest, продавцю необхідно здійснити наступні дії:

  • скасувати замовлення та повернути гроші покупцеві;
  • відкликати посилку та забрати її з відділення логіста;
  • звернутися на пошту s@bigl.ua;
  • надати підтвердження виконання перерахованих вище умов - для цього вказати номер замовлення та номер ЕН (експрес-накладної) відправлення та повернення товару.

Зверніть увагу!  При нарахуванні бонусів не враховується:

  • платне зберігання;
  • комісія за післяплату;
  • переадресування (в т.ч. комісія від оголошеної вартості переадресації);
  • в разі пошкодження посилки при транспортуванні чи огляді (в такому випадку потрібно звернутись до логіста).

Програма лояльності в рамках Оплата карткою НЕ поширюється:

  • на замовлення, які не були сплачені з Оплата карткою;
  • на замовлення, оплачені з Оплата карткою, які покупець уже забрав з відділення пошти.

Отримати бонус за Програмою лояльності в рамках Оплата карткою можна одноразово за одним замовленням.

Де побачити нарахування бонусів?

Розмір та дату отриманих бонусів можна переглянути в кабінеті продавця у розділі «Поповнення та списання». 

Як використовувати бонуси?

Бонус можна використовувати для зменшення вартості послуг на маркетплейсах Prom.ua та Bigl.ua із розрахунку 1 бонус = 1 гривня. Використання коштів з основного рахунку Балансу для роботи на маркетплейсі* і Бонусів з Бонусного рахунку відбувається одночасно та пропорційно: 50% з Балансу для роботи на маркетплейсі* і 50% Бонусами з Бонусного рахунку.

Правила участі в Програмі

  1. Учасником Програми може стати будь-який користувач - продавець, зареєстрований на маркетплейсі Prom.ua та Bigl.ua, який погодився з умовами Угоди користувача https://bigl.ua/ua/terms_of_use та придбав пакет з лінійки сервісів Організатора, що дозволяє публікувати та здійснювати продаж товарів на Bigl.ua. 

  2. У разі звернення на s@bigl.ua з наданням підтвердження виконання умов Програми, продавець отримує бонус відповідно до умов цієї Програми лояльності, який нараховується на Баланс для роботи на маркетплейсі* та може бути використаний для зменшення вартості послуг Доступу до Онлайн Каталогу ProSale та/або послуги Просування в Каталозі ProSale та/або послуги лідогенераціі.

  3. Всі бонуси нараховуються на баланс в особистому кабінеті та не підлягають обміну на грошові кошти. Термін дії бонусів - 12 місяців. Невикористані протягом цього періоду бонуси будуть анульовані.

* Баланс для роботи на маркетплейсі означає внесення гарантійного платежу, як способу забезпечення виконання грошових зобов'язань.

Організатор «Програми лояльності в рамках Оплата карткою» — Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», Україна, 02121, м. Київ, Харківське шосе, будинок 201-203, літера 4Г, реєстраційний код 36507036.

Учасник Програми лояльності в рамках Оплата карткою будь-який зареєстрований користувач маркетплейсу, який здійснює свою діяльність з продажу товарів на Prom.ua та Bigl.ua та має підключений спосіб оплати “Оплата карткою”.

Маркетплейс/Електронний маркетплейс - онлайн-сервіс (платформа) з доменним ім'ям bigl.ua, який належить Організатору Програми та розміщений на сайті https://bigl.ua/ua/ 

Територія проведення Програми лояльності в рамках Оплати карткою: територія України (крім тимчасово окупованої території), з урахуванням безпеки жителів України та фактичної можливості функціонування Організатора через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://bigl.ua/ua/ та та фактичну можливість здійснення доставок Логістичним партнером Акції до магазинів Rozetka з урахуванням Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 309 від 22.12.2022 р.

Бонус - умовна облікова одиниця, яка нараховується на бонусний рахунок Учасника Програми та може бути використана Учасником Програми для зменшення вартості послуг Організатора. Бонус не може бути отриманий в грошовому еквіваленті, не є товаром/послугою/майном та не може продаватися за оплату або іншим способом третім особам. 

Адміністрація Bigl.ua залишає за собою право в односторонньому порядку відмовити Учасникам в разі виявлення порушень ними правил Програми лояльності в рамках Оплати карткою, неправомірних дій, спрямованих на отримання вигоди та/або виявлення шахрайства, про що ви отримаєте усне або письмове повідомлення від менеджера.

У разі розірвання договору - оферти, бонуси не підлягають поверненню і не можуть бути відшкодовані будь-яким іншим чином.

Термін дії Програми - з 15 вересня до 29 лютого 2024 року включно.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі