Bigl.ua
Розпочати розмову

Доставка до магазинів Rozetka

Переваги доставки до магазинів Rozetka

  • Безкоштовна доставка для покупця.
  • Доступна доставка для продавця — лише 30 грн. Оплата знімається з Балансу автоматично.
  • Зручна відправка.
  • Якісний сервіс.
  • Розрахунок Оплатою карткою при замовленні чи за фактом отримання посилки.
  • Зарахування коштів продавцю одразу після того, як посилка буде забрана.
  • Зручне розміщення пунктів видачі.
  • Комфортні відділення з примірочними.
  • Можливість оглянути товар.
  • Безкоштовне повернення у разі незабору.

Відправка можлива з тих магазинів Rozetka, які вказані в додатку, а також з усіх відділень Meest Пошта, що приймають посилки до 30 кг.

Доставка — до будь-якого пункту видачі.

Орієнтовні строки доставки — 3-7 днів. Більшість посилок доставляються до 5 днів, у великі міста — до 3 днів.

Підключення додатку

Щоб підключити додаток, необхідно у Кабінеті компанії виконати наступні дії:

  1. Перейдіть у Маркет Prom.ua.
  2. Відкрийте додаток «Доставка до магазинів ROZETKA»
  3. Далі Пром-оплатущоб покупці оплачували замовлення одразу.
  4. Вкажіть номер телефону, який буде вказано на стікерах ЕН.
  5. Налаштуйте мінімальну суму замовлення, якщо це необхідно. Покупці зможуть оформити замовлення з доставкою до магазинів ROZETKA тільки від тієї суми, що вказана як мінімальна.
  6. Якщо поруч немає відділення ROZETKA для відправки — відправляйте замовлення з доставкою до магазинів ROZETKA з відділень Meest Пошта.

    Для цього вкажіть адреси відділень Meest Пошта, з яких ви будете відправляти посилки, у додатку «Доставка до магазинів ROZETKA»:

Налаштування оплати при отриманні

Щоб покупці могли сплатити замовлення при отриманні у пункті видачі: подайте документи ФОП або юридичної особи для заключення договору з ФК «ЕВО». Це потрібно для того, щоб вам надходили кошти на розрахунковий рахунок після оплати посилки покупцем. Якщо у вас вже є договір з ФК «ЕВО», цей пункт вже буде заповнений автоматично. 

Продавець самостійно сплачує фінансовій компанії комісію за послуги інтернет-еквайрингу у розмірі 1,5% від суми замовлення.

Як підготувати та подати документи

  1. Для того щоб створювати ЕН, заповніть дані відправника. Ви можете вказати декілька адрес відділень ROZETKA, з яких ви будете відправляти замовлення.
  2. Ознайомтесь з правилами відправки та доставки замовлень до пунктів видачі ROZETKA та встановіть прапорець.
  3. Натисніть кнопку «Зберегти».

Після того, як ви подали документи, вони будуть розглянуті протягом декількох днів. Щойно ви підпишете договір з ФК, активуйте спосіб доставки в додатку «Доставка до пунктів видачі ROZETKA».

(!)Зверніть увагу! В реєстрі, який ви будете отримувати від ФК «ЕВО», замовлення з післяплатою в магазинів Rozetka вказані з "_1". Наприклад: 24792889_1 Щоб коректно провести звірку і знайти таке замовлення в кабінеті, не враховуйте ці останні два символи _1.

(!) Якщо у вас виникли питання щодо підключення р/р через ФК «ЕВО», звертайтесь до менеджерів ФК на пошту document@evopay.com.ua 

Як працює доставка до Магазинів ROZETKA

Доставка до магазинів ROZETKA діє для замовлень довша сторона яких не більше 120 см,  об’ємна вага відправлення не повинна перевищувати 30 кг.

(!)Зверніть увагу! Ми навмисне обмежуємо можливість створення замовлення з доставкою до пунктів видачі Rozetka у категоріях з крихким чи габаритним товаром. Доступні категорії

Для покупця доставка до пунктів видачі ROZETKA завжди безкоштовна. Продавець сам оплачує вартість доставки з бюджету на Балансі — 30 грн (за тарифами, що вказані в договорі з ROZETKA), коли відправляє товар. Ця сума знімаеться з Бюджету продавця автоматично, коли статус ЕН змінюється на “Відправлено”.

В ЕН до таких замовлень платник = відправник завжди. При створенні ЕН в кабінеті ця умова проставляється автоматично.

Обробка та створення замовлення

  1. Покупець обирає товар та спосіб доставки «Магазини Rozetka». Далі обирає адресу/відділення доставки. 
  2. Продавець отримує замовлення зі способом доставки «Магазини Rozetka».
  3. Якщо необхідно, продавець зв'язується з покупцем та підтверджує замовлення.
  4. Продавець генерує ЕН (електронну накладну) в замовленні та відправляє його за цією накладною.

    (!) Зверніть увагу! Якщо ви відправляєте замовлення з відділення Meest Пошта, то в таких замовленнях створюються 2 ярлики з ЕН, які потрібно наклеїти на посилку. В ярлику Meest буде вказано отримувачем оператора відділення ROZETKA, який прийматиме замовлення.

  5. Обов'язково необхідно роздрукувати та наклеїти на посилку стікер з ЕН. Товар повинен бути упакований згідно з вимогами паковання ROZETKA.
  6. У відділенні ROZETKA для відправки необхідно назвати номер згенерованої накладної (ЕН) та відправити товар. Обов'язково отримайте від працівника відділення реєстр та зберігайте його до моменту отримання посилки покупцем.
  7. Оплату за доставку буде вирахувано з бюджету на Балансі продавця.
  8. Покупець оплачує та забирає товар у зазначеному відділенні ROZETKA у своєму місті. Для цього йому необхідно повідомити у відділенні свій номер телефону.
  9. Продавець отримує гроші за замовлення після того, як покупець забере товар.

unnamed__47_.png

Покупці можуть відстежувати статус доставки у додатку Bigl, в кабінеті покупця. Рекомендуйте їм встановлювати додаток, щоб відслідковувати замовлення.

Перелік відділень

Актуальні адреси пунктів відправки — у додатку. Орієнтовний перелік пунктів видачі ROZETKA, до яких можлива доставка. Актуальний список відділень завжди доступний у кошику при оформленні замовлення.

Що робити, якщо покупець не забере замовлення або ж відмовиться від нього?

Відправлення буде повернуто до пункту прийому ROZETKA, де було здійснено передачу відправлення. Повернення відправлення — безкоштовно.

Посилка може зберігатись у пункті прийому 10 календарних днів. Якщо покупець не забрав замовлення протягом цього періоду, воно буде автоматично повернуто відправнику.

(!) Зверніть увагу! Якщо ви відміняєте замовлення з доставкою до магазинів Rozetka, статус ЕН автоматично зміниться. Повернути ЕН в інший статус чи замінити її буде неможливо.

Що робити у разі пошкодження посилки?

Звернутися на пошту s@bigl.ua одразу ж, як було виявлено пошкодження у відділенні. 

За повну втрату посилки чи її пошкодження ROZETKA несе матеріальну відповідальність перед користувачем.

З питань зарахування коштів на р/р за оплати у пунктах видачі ROZETKA, звертайтесь на ecomsupport@rozetkapay.com

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі