Bigl.ua
Розпочати розмову

Офіційні правила Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів Rozetka»

Ці Офіційні правила Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів Rozetka» (далі по тексту - «Правила» та «Програма» відповідно) розташовані для публічного доступу в мережі Інтернет за https://bigl.kayako.com/article/285-oficijni-pravila-programi-lojalnosti-bonusi-za-vikoristannja-dodatku-dostavka-do-magaziniv-rozetka та розповсюджують свою дію на зареєстрованих Користувачів Електронного маркетплейсу Bigl.ua, які одночасно:

  1. Погодилися з умовами Угоди користувача.
  2. Акцептували умови Договору-оферти про надання послуг або уклали письмовий договір про надання послуг з Організатором Програми лояльності.
  3. Встановили та використовують для роботи на Маркетплейсі додаток «Доставка до магазинів Rozetka», доступний в Маркеті Prom.ua у розділі Додатки (далі «Учасники Програми лояльності»).

Програма лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів Rozetka» дозволяє Продавцям Маркетплейсу, які є Учасниками Програми лояльності, отримати Бонуси у розмірі вартості доставки до магазинів Rozetka, встановленої для Учасників Програми в Умовах доставки до магазинів ROZETKA

Бонуси нараховуються на Баланс для роботи на маркетплейсі* та можуть бути використані для зменшення вартості послуг, що надаються на Маркетплейсі**. 

Бонуси за відправлення замовлень в разі їх незаборів чи відмови від посилок

Також Програма лояльності дозволяє Продавцю отримати Бонуси, в разі якщо:

  • покупець не забирає надіслане Продавцем замовлення, оплачене зі способом оплати «Оплата карткою» або із післяплатою замовлення з магазинів Rozetka; 

  • покупець відмовляється від надісланого Продавцем товару, сплаченого Покупцем Оплатою карткою чи оформленого з післяплатою під час його огляду у магазині Rozetka та не забирає таке замовлення;

Щоб отримати Бонуси, Учаснику Програми необхідно здійснити наступні дії:

  • скасувати замовлення та повернути гроші покупцеві (якщо замовлення було оформлене із способом оплати «Оплата карткою»);
  • забрати посилку з магазину Rozetka.

Бонуси будуть нараховані автоматично на Баланс — 30 бонусів (1 бонус = 1 грн).

Зверніть увагу! Бонуси за відправлення замовлень в разі їх незаборів чи відмови Покупцями від посилок можуть бути нараховані після спливу перших 15 днів з моменту здійснення першої відправки замовлення у магазин Rozetka. 

При нарахуванні Бонусів не враховується:

  • платне зберігання;

  • комісія за післяплату;

  • переадресування (в т.ч. комісія від оголошеної вартості переадресації);

  • в разі пошкодження посилки при транспортуванні чи огляді (в такому випадку потрібно звернутись до логіста).

Умови Програми лояльності НЕ поширюються:

  • на замовлення, які були оформлені не на Bigl.ua;

  • на замовлення, які були оформлені не в Каталозі Prosale;

  • на замовлення, які були оформлені з іншим способом доставки;

  • на замовлення, які не були відправлені та не отримали статус «Відправлено»;

  • на замовлення, в яких не була сформована чи прикріплена ЕН Розетки.

Отримати бонус за Програмою лояльності можна одноразово за одне відправлене замовлення до магазину Rozetka.

Період дії Програми — з 15 березня 2024 року до 30 квітня 2024 року включно.
За рішенням Організатора період дії Програми лояльності може бути змінено, про що Організатор може сповістити Учасників шляхом надсилання електронних сповіщень та/або внесення змін до цієї Програми лояльності. 

Де побачити нарахування Бонусів? 

Розмір та дату отриманих Бонусів можна переглянути в Кабінеті продавця у розділі «Доступний бюджет». 

Як використовувати Бонуси?

Бонуси можна використовувати для зменшення вартості послуг на Маркетплейсі Prom.ua/Bigl.ua із розрахунку 1 бонус = 1 гривня. Використання коштів з основного рахунку Балансу для роботи на маркетплейсі* і Бонусів з Бонусного рахунку відбувається одночасно та пропорційно: 50% з Балансу для роботи на маркетплейсі* і 50% Бонусами з Бонусного рахунку.

Всі Бонуси нараховуються на Баланс в Кабінеті продавця та не підлягають обміну на грошові кошти. Термін дії Бонусів становить 12 місяців з дати нарахування. Невикористані протягом цього терміну Бонуси будуть анульовані.

Адміністрація Big.ua залишає за собою право в односторонньому порядку відмовити Учасникам в нарахуванні Бонусів в разі виявлення порушень ними правил Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів ROZETKA» та/або умов Угоди Користувача https://bigl.ua/ua/terms_of_use та/або неправомірних дій, спрямованих на отримання вигоди та/або виявлення шахрайства, про що такий користувач отримає відповідне повідомлення. 

У разі розірвання договору-оферти або договору про надання послуг, укладеного із Користувачем у письмовому вигляді, Бонуси анулюються та не підлягають поверненню і не можуть бути відшкодовані будь-яким іншим чином.

Організатор Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів ROZETKA» — Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», Україна, 02121, м. Київ, Харківське Шосе, 201-203, літера 4Г, реєстраційний код 36507036.

Учасник Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів Rozetka» (Учасник Програми) — будь-який зареєстрований Користувач Маркетплейсу, який здійснює свою діяльність з продажу товарів на Маркетплейсі, підключив додаток «Доставка до магазинів Rozetka» в Маркеті Prom.ua  в розділі Додатки  та увімкнув спосіб доставки до магазинів Rozetka, тим самим дав згоду на всі умови роботи на Маркетплейсі, та виконав всі умови цієї Програми.

Маркетплейс/Електронний маркетплейс — онлайн-сервіс з доменним ім'ям bigl.ua, який адмініструється Організатором Програми на законних підставах та розміщений за посиланням https://bigl.ua/ua/ 

Територія проведення Програми лояльності «Бонуси за використання додатку «Доставка до магазинів Rozetka»: територія України (крім тимчасово окупованої території), з урахуванням безпеки жителів України та фактичної можливості функціонування Організатора через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://bigl.ua/ua/ та фактичну можливість здійснення доставок Логістичним партнером (ТОВ «Термінал Розетка») до магазинів Rozetka з урахуванням Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 309 від 22.12.2022 р. 

Бонус — умовна облікова одиниця, яка нараховується на бонусний рахунок Учасника Програми та може бути використана Учасником Програми для зменшення вартості послуг Організатора. Бонус не може бути отриманий в грошовому еквіваленті, не є товаром/послугою/майном та не може продаватися за оплату або іншим способом третім особам. 

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі