Bigl.ua
Розпочати розмову

Офіційні правила акції «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl.ua до магазинів Rozetka»

Акція «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl.ua до магазинів Rozetka» (надалі — «Правила» та «Акція» відповідно) — захід, який спрямований на привернення уваги необмеженого кола осіб до послуг, що надаються Організатором та Логістичним партнером, залучення нових клієнтів та підвищення лояльності існуюючих клієнтів до послуг, які надаються Організатором та Логістичним партнером.

Ці Правила Акції набувають чинності з 27.03.2024 року та діють протягом Періоду дії Акції, визначеному у цих Правилах.

Загальні умови Акції
Учасником Акції може стати будь-який користувач, зареєстрований як покупець на Bigl.ua (надалі — “Покупець”), який одночасно:

  • погодився з умовами Угоди користувача https://bigl.ua/ua/terms_of_use ;

  • оформив замовлення в Каталозі Bigl.ua (через “Купити”) замовлення відповідно до умов цієї Акції. 

Для отримання права на безкоштовну доставку замовленого товару Покупцю потрібно:

  • замовити в в Каталозі Bigl.ua шляхом натискання кнопки “Купити” товар, при цьому: 

    • при оформленні товару обрати спосіб оплати "Оплата карткою" або зі способом оплати “Оплата при отриманні” (післяплатою) (за наявності такої опції для обраного товару) та спосіб доставки "Магазини Rozetka";

    • замовлений товар обрати з однієї з наступних категорій товарів на Bigl.ua. 

оплатити та забрати товар в обраному при замовленні магазині Rozetka. При отриманні товару повідомити у магазині свій номер телефону. Якщо замовлення було сплачене Оплатою карткою — надайте документ, який посвідчує особу.

Безкоштовна доставка розповсюджується на товари, габарити відправлення яких довша сторона не перевищує 120 см, об’ємна вага не перевищує 30 кг. Вага відправлення не повинна перевищувати 15 кг, а об'ємна вага 30 кг. Оголошена вартість замовлення не повинна перебільшувати 15 000 грн.

Як розраховується об'ємна вага?
Об'ємна вага (кг) = (Довжина (см) × Ширина (см) × Висота (см)) / 4 000

Період дії Акції — з 27.03.2024 року до 31.12.2024 року включно. Період Акції може бути продовжено або скорочено, а також умови Акції можуть бути змінені за рішенням Організатора Акції, про що Учасники Акції можуть дізнатись на на офіційній сторінці Акції за посиланням: https://bigl.kayako.com/article/287-oficijni-pravila-akciji-bezkoshtovna-dostavka-dlja-pokupciv-tovariv-z-bigl-magaziniv-rozetka

Зверніть увагу! Умови даної Акції  НЕ поширюються:

  • на замовлення, які були оформлені не в Каталозі Bigl.ua (за допомогою кнопки “Купити”);
  • на замовлення, які були оформлені та не оплачені за допомогою способу оплати Оплата карткою або зі способом оплати “Оплата при отриманні” (післяплатою);
  • на замовлення, які не були відправлені;
  • на замовлення, в яких не була сформована чи прикріплена ЕН пізніше дня відправлення замовлення або такі ЕН сформовані  для доставки іншими сервісами (не доставкою до магазинів Rozetka).  

Інші умови Акції:

  • Доставка — до будь-якого магазину Rozetka, що функціонує на момент здійснення доставки.
  • Орієнтовні строки доставки — 3-7 днів.
  • Покупці можуть відстежувати статус доставки у Кабінету покупця на Bigl.ua. 
  • Орієнтовний перелік магазинів ROZETKA, до яких можлива доставка. Актуальний список відділень завжди доступний у кошику при оформленні замовлення.
  • Відправлення буде повернуто до магазину ROZETKA, де було здійснено передачу відправлення. Повернення відправлення — безкоштовно.

Участь в Акції автоматично означає факт ознайомлення та повну й безумовну згоду Учасника Акції з цими Правилами. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання умов цих Правил вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції, при цьому така особа не має права на одержання від Організатора та/або Логістичного партнера Акції та/або залучених ними третіх осіб будь-якої компенсації.

Персональні дані Учасників Акції обробляються у відповідності до умов користування відповідним програмним ресурсом Організатора/Логістичного Партнера Акції.

Організатор Акції залишає за собою право в односторонньому порядку відмовити Учасникам в наданні права отримати безкоштовну послугу з пересилання відправлення Логістичним партнером  в разі виявлення порушень ними правил Акції та/або умов Угоди Користувача https://bigl.ua/ua/terms_of_use та/або неправомірних дій, спрямованих на отримання вигоди та/або виявлення шахрайства, про що такий користувач отримає відповідне повідомлення.

Основні визначення:

Організатор Акції «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl до магазинів Rozetka» — Товариство з обмеженою відповідальністю «УАПРОМ», місцезнаходження: Україна, 02121, м. Київ, Харківське Шосе, 201-203, літера 4Г, реєстраційний код: 36507036.

Логістичний партнер Акції «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl до магазинів Rozetka» — ТОВ «ТЕРМІНАЛ РОЗЕТКА», місцезнаходження: 07400, Київська область, м. Бровари, Об'їзна дорога, 62, реєстраційний код: 33584049. 

Учасник Акції «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl до магазинів Rozetka (Учасник Акції) — будь-який зареєстрований користувач Маркетплейсу в якості покупця, який виконав всі умови цих Правил.

Електронний маркетплейс/Маркетплейс — онлайн-сервіс (платформа) з доменним ім'ям bigl.ua, який адмініструється Організатором Акції на законних підставах та розміщений за посиланням https://bigl.ua/ua/.

Послуга пересилання відправлень — означає послугу пересилання замовлення в обидві сторони.

Територія проведення Акції «Безкоштовна доставка для покупців товарів з Bigl до магазинів Rozetka»: територія України (крім тимчасово окупованої території), з урахуванням безпеки жителів України та фактичної можливості функціонування Організатора через глобальну мережу Інтернет за допомогою сайту: https://bigl.ua/ua/ та та фактичну можливість здійснення доставок Логістичним партнером Акції до магазинів Rozetka з урахуванням Наказу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України № 309 від 22.12.2022 р.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Тетяна

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі